Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

Usein kysytyt kysymykset

Yleiset tilaukseen liittyvät kysymykset

Tilaukset ja toimitus

Pyrimme toimittamaan tilaukset 24 tunnin sisällä tilauksesta. Toimitusaika riippuu paljon paketin toimittajasta. Yleinen toimitusaika on n. 1-5 arkipäivää.

Saat meihin parhaiten yhteyden WhatsApp viestillä numerosta 040 660 8460 tai sähköpostilla osoitteesta info@kellovaruste.fi.

Lähettämättömän tilauksen voit peruuttaa laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@kellovaruste.fi. Sen kummempia syitä ei tarvitse eritellä, tarvitsemme vain tilausnumeron ja ilmoituksen peruutuksesta. Sähköposti tulisi lähettää samasta osoitteesta kuin mistä tilaus on tehty.

Kellonpyörittäjien toimintamekanismille tarjoamme 24 kuukauden takuun.

Kyllä voit. Sovithan kuitenkin käyntisi meidän kanssa etukäteen joko puhelimitse, viestillä tai sähköpostitse. 

Kyllä voit! Tarjoamme riskittömän 14 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteille. Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat ennen palautusta.

  • Tuote tulee olla käyttämätön ja täysin samassa kunnossa kuin lähtiessään. Tuotteet ovat sineteissä, ja jos ne ovat murrettu, ei palautusta voida vastaanottaa samalla hinnalla.
  • Palautuksesta veloitamme todelliset postikulut molempiin suuntiin. Kulujen summa on yleisesti noin 20,00€.
  • Palautusta ennen sinun tulee olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@kellovaruste.fi
Yleistä tietoa tuotteista

Tuotteet

Kohta, jossa ranneke kiinnittyy kellon korvakkeiden väliin yleensä jousinastalla.

Mittaamalla rannekellon “lugivälin” esimerkiksi työntömitalla saat rannekkeen leveyden selville. Yleisimmät koot rannekkeissa ovat 18, 20 ja 22mm. Jos lugiväli on työntömitalla mitattuna esimerkiksi 21mm, suosittelemme pyöristämään luvun aina ylöspäin, eli tässä tapauksessa kannattaa ostaa 22mm ranneke.

Automaattikellot saavat vetoa ranteen liikkeestä. Kellonpyörittäjän tarkoitus on toimia keinoranteena. Kun asetat kellon pyörittäjään, pysyy kello koko ajan käynnissä.

Kellovaruste ei myy kelloja, mutta yhteistyökumppanimme https://www.kellomesta.fi myy käytettyjä arvokelloja.

Kellovaruste ei huolla rannekelloja, mutta yhteistyökumppanimme https://www.kyostilankello.fi/ huoltaa.

Tarvitsetko apua?